МЕНЮ
Количка

The Green bear

1 бр.
Стъклена каничка за чай Създадена, за да улесни консумацията на чайовете вкъщи или в офиса ..
16.50 лв.
1 бр.
BREASTFEEDING TEA е 100% натурална, веган комбинация от билки, която подпомага производството на кърма и подобрява нейното качество.Чаят е одобрен от акушер-гинеколози, за употреба по време на целия период на кърмене.Чаша чай събира комбинация от невероятни природни дарове и отговаря и на найвис..
22.49 лв.
1 бр.
PREGNANCY TEA е билкова селекция 100% одобрена от акушер-гинеколози.Чаят е 100% натурална веган комбинация от висококачествени натурални билки, подходящи за употреба по време на бременност. Свойствата на чая допринасят за контролиране на апетита и потискане на сутрешното гадене/киселини. Редовна..
20.90 лв.
1 бр.
MEN’S TEA – 100% натурален източник на потентност и прилив на енергия за мъже. Чаят е съставен от билки, подбрани, дозирани и комбинирани да подпомогнат мъжките способности, естественото производство на мъжки хoрмoни и процеса по качване на мускулна маса. Чрез синергичното си действие чаят по..
24.99 лв.
1 бр.
DETOX TEA ЧАЙ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО И ОТСЛАБВАНЕПревърни мечтаната фигура в реалност.Съставки: мента, бяла бреза, мурсалски чай, джинджифил, коприва (корен), жълт кантарион, бял трън, невен.Detox tea представлява селекция от внимателно подбрани билки, отгледани в подножието на балкана, чиет..
23.99 лв.
1 бр.
IMMUNE BOOSTING TEA - Забрави за настинката и грипа!Immune Bear е най-сигурното природно средство в подкрепа на защитните сили на тялото срещу грипни и вирусни заболявания!100% натурален имуностимулатор съдържащ микс от най-мощните противовъзалителни билки и антиоксиданти под формата ..
21.90 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)