МЕНЮ
Количка

Вафли

Вафла с млечен и шоколадов пълнежСъставки: Вафла с млечен (41,5%) и какаов пълнеж (38%). Съставки: обезмаслено мляко на прах (28%), захар, палмово масло, пшенично брашно (15,5 %), какао на прах с намалено съдържание на мазнини (4%), слънчогледово масло, емулгатор: лецитини (соя, сол, набухвател ..
4.65 лв.
Изумително вкусни, крехки и ароматни вафлички, с традиционния ободряващ вкус на любимото какао. Вкус традиция във всяка Фамилия. Хапвайте си просто ей така, защото ги обичате :-)Вафлички, който можеш да похапнеш и в дома, и в училище, и в офиса, и в колата... малки, хрупкави и вкусни, на..
2.89 лв.
Чудни вафлички - хрупкава вафлена кора от вън и мек ароматен ванилов пълнеж. Какво по вкусно от топлината и екзотиката на ванилията? Хапвайте си просто ей така без повод, за удоволствие :-) Вафлички, който можеш да похапнеш и в дома, и в училище, и в офиса, и в колата... малки, хрупкав..
2.89 лв.
Когато вафлите се превръщат в удоволствие!Покоряваща комбинация от какаов крем и хрупкави вафлени кори.Хапвайте си просто ей така, защото ги предпочитате :-) Вафлички, който можеш да похапнеш и в дома, и в училище, и в офиса, и в колата... малки, хрупкави и вкусни, на който можеш да ..
2.89 лв.
По-хрупкави, с още по богат крем и неустоим вкус.Насладете се на шоколадово удоволствие със свежестта на портокалFamily Stix - впечатляващо добри!Family е там където нежния крем среща хрупкавата кора!Съставки: Вафлени кори: Пшенично брашно, набухвател: натриев хидрогенкарбонат, сол, крем 50%: захар,..
2.19 лв.
Насладете се на шоколадово удоволствие със свежия вкус на лимон.Family Stix - впечатляващо добри!Family е там където нежния крем среща хрупкавата кора!Съставки: Вафлени кори: Пшенично брашно, набухвател: натриев хидрогенкарбонат, сол, крем 50%: захар, палмово масло, суроватка на прах, емулгатор: сое..
2.19 лв.
По-хрупкави, с още по-богат крем.Насладете се на мини вафличките потопени в чувствена шоколадова баня. С два пъти по интензивния си какаов вкус, новото попълнение на серията Family e нейното тъмно изкушениеFamily Stix - впечатляващо добри!Family е там където нежния крем среща хрупкавата кора!..
2.19 лв.
Показва 1 до 12 от 72 (6 страници)