МЕНЮ
Количка

ЗА ДЕТЕТО

1 бр.
Бързо Разтворими Бишкоти Бебелан - БЕЗ Глутен, БЕЗ Яйца, БЕЗ Мляко и БЕЗ Палмова Мазнина+8 витамини и минералиВ храненето, както и в живота, стартът може да бъде определящ за финала!Предлагайте на Вашето бебе възрастово подходяща и разнообразна храна с балансирани хранителни вещества.Изграждай..
7.45 лв.
1 бр.
Гранулирани Бишкоти Бебелан  - БЕЗ Глутен, БЕЗ Яйца, БЕЗ Мляко и БЕЗ Палмова МазнинаВ храненето, както и в живота, стартът може да бъде определящ за финала!Най-добрата рецепта на умелите майстори пекари от Италия. Нежни и вкусни гранулирани бишкоти, които са мигновено разтворими във всякак..
11.49 лв.
1 бр.
Аptamil® 1 мляко за кърмачета с нашата уникална смес от съставки Pronutra®-ADVANCEОт раждането до 6-месечна възраст *Съдържа DHA, както се изисква от законодателството за всички храни за кърмачетаВажна забележка: Кърменето е най-доброто за бебета Aptamil® 1 с Pronutra®-ADVANCE трябва да ..
17.49 лв.
1 бр.
Фризолак 1 е мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 0 до 6 месеца. Фризолак 1 съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравословното развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични и хранителни нужди. Фризолак 1 съдържа суроватъчен протеин ..
15.80 лв.
1 бр.
Aptamil® 2 с Pronutra®-ADVANCE  Преходно мляко за кърмачета от 6- до 12-месечна възраст Aptamil® 2 с Pronutra®-ADVANCE е преходно мляко с хранителни вещества, от които Вашето бебе се нуждае за здравословен растеж и развитие. Aptamil® 2 с Pronutra®-ADVAN..
17.49 лв.
1 бр.
BREASTFEEDING TEA е 100% натурална, веган комбинация от билки, която подпомага производството на кърма и подобрява нейното качество.Чаят е одобрен от акушер-гинеколози, за употреба по време на целия период на кърмене.Чаша чай събира комбинация от невероятни природни дарове и отговаря и на найвис..
19.90 лв.
1 бр.
PREGNANCY TEA е билкова селекция 100% одобрена от акушер-гинеколози.Чаят е 100% натурална веган комбинация от висококачествени натурални билки, подходящи за употреба по време на бременност. Свойствата на чая допринасят за контролиране на апетита и потискане на сутрешното гадене/киселини. Редовна..
20.90 лв.
1 бр.
Подходящ за: бебета над 6 месеца Начин на употреба: 1. Дайте бисквитка Бебелан направо от опаковката. Формата и е удобна за малките ръчички и масаж на раздразнени венци от никнещи зъбки. 2. Може да натрошите няколко бисквитки в купичка и да разбъркате с мляко, плодово пюре и/или каша. ..
4.39 лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)