МЕНЮ
Количка

ЗА ДЕТЕТО

Бързо Разтворими Бишкоти Бебелан - БЕЗ Глутен, БЕЗ Яйца, БЕЗ Мляко и БЕЗ Палмова Мазнина+8 витамини и минералиВ храненето, както и в живота, стартът може да бъде определящ за финала!Предлагайте на Вашето бебе възрастово подходяща и разнообразна храна с балансирани хранителни вещества.Изграждай..
7.45 лв.
Гранулирани Бишкоти Бебелан  - БЕЗ Глутен, БЕЗ Яйца, БЕЗ Мляко и БЕЗ Палмова МазнинаВ храненето, както и в живота, стартът може да бъде определящ за финала!Най-добрата рецепта на умелите майстори пекари от Италия. Нежни и вкусни гранулирани бишкоти, които са мигновено разтворими във всякак..
11.49 лв.
Аptamil® 1 мляко за кърмачета с нашата уникална смес от съставки Pronutra®-ADVANCEОт раждането до 6-месечна възраст*Съдържа DHA, както се изисква от законодателството за всички храни за кърмачетаВажна забележка: Кърменето е най-доброто за бебетаAptamil® 1 с Pronutra®-ADVANCE трябва да ..
17.49 лв.
Фризолак 1 е мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 0 до 6 месеца. Фризолак 1 съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравословното развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични и хранителни нужди. Фризолак 1 съдържа суроватъчен протеин ..
15.80 лв.
Aptamil® 2 с Pronutra®-ADVANCE  Преходно мляко за кърмачета от 6- до 12-месечна възрастAptamil® 2 с Pronutra®-ADVANCE е преходно мляко с хранителни вещества, от които Вашето бебе се нуждае за здравословен растеж и развитие. Aptamil® 2 с Pronutra®-ADVAN..
17.49 лв.
Подходящ за: бебета над 6 месеца Начин на употреба: 1. Дайте бисквитка Бебелан направо от опаковката. Формата и е удобна за малките ръчички и масаж на раздразнени венци от никнещи зъбки. 2. Може да натрошите няколко бисквитки в купичка и да разбъркате с мляко, плодово пюре и/или каша...
4.39 лв.
Прането е важна дейност, която отнема доста време в грижите за бебето. Освен това, прането трябва да се случва бързо и ефективно. За чисти и меки дрешки и завивки се довери на течната Сензитив формула на бебешкия перилен препарат Бочко. Действие: Нежната формула на течен перилен препар..
10.99 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)