МЕНЮ
Количка

МЪЖКА ХИГИЕНА

1 бр.
Подготвя брадата и защитава кожата.Действа като щит на кожата.Оставя идеално чиста кожа. NIVEA MEN DEEP Гел за бръснене почиства кожата за по-комфортно бръснене и я предпазва от раздразнения. Иновативната формула с черен карбон се превръща от черен гел в богата бяла пяна и действа сил..
8.49 лв.
1 бр.
Осигурява безопасно и гладко бръсненеСлужи като предпазен щит върху кожатаЗащитава кожата от бръсначаКожата изглежда здрава и жизненаДерматологично доказана съвместимост с кожата Гел за бръснене NIVEA MEN ORIGINAL осигурява гладко и комфортно бръснене. Тя омекотява брадата и ул..
9.29 лв.
1 бр.
Защитава кожата от раздразнения по време на бръснене, благодарение на Ultra Glide TechnologyПодхранва кожата по време на бръснене0% алкохол, без паренеОмекотява брадата за гладко и комфортно бръсненеДерматологично доказана съвместимост с чувствителна кожа Гел за бръснене NIVE..
10.09 лв.
1 бр.
Стик дезодорантът против изпотяване Dove Men+care Clean Comfort предлага 48-часова защита от изпотяване с лек, ненатрапчив аромат, който ви поддържа свежи.Щади кожата, но не и потта• Дерматологично доказан• 48-часова защита от изпотяване• Технологията с ¼ овлажняващ крем укрепва кожата срещу д..
6.49 лв.
1 бр.
NIVEA MEN DEEP Пяна за бръснене почиства кожата и улеснява бръсненето. Иновативната формула с черен карбон действа силно срещу бактерии, подготвя брадата и предпазва кожата като плъзгащ се щит за чисто и гладко бръснене...
6.89 лв.
1 бр.
Осигурява безопасно и гладко бръсненеСлужи като предпазен щит върху кожатаЗащитава кожата от бръсначаКожата изглежда здрава и жизненаДерматологично доказана съвместимост с кожата Пяна за бръснене NIVEA MEN Protect & Care осигурява гладко и комфортно бръснене. Тя омекотява б..
7.29 лв.
1 бр.
Пяна за бръснене NIVEA MEN SENSITIVE предпазва кожата от раздразнение по време на бръснене. Не съдържа алкохол и не причинява парене. Деликатната формула е с неутрален аромат, лайка и хамамелис, които се грижат за кожата при бръснене. За гладко и комфортно бръснене и здрава на вид кожа: пяна за ..
7.29 лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)