МЕНЮ
Количка
Уважаеми клиенти,

На 30.03.2020г. сайтът ще бъде активен отново.
Поръчките, които приемем на 30.03 ще бъдат доставени на 31.03.

Когато поръчката ви започне да се подготвя за изпращане, ще получите и обаждане от наш представител.

 При възникнали въпроси и при нужда от съдействие:

Екипът на Ранди ООД
office@randi.bg

За нас

Преди 11 години ние отворихме малък квартален магазин в гр. София, жк. Хиподрума. През годините магазина се разшири и в момента предлагаме над 7000 артикула. - (млечни и месни продукти, хляб и тестени изделия, пресни плодове и зеленчуци, захарни изделия, консервирани и пакетирани храни, алкохолни и безалкохолни напитки, кафе и чай, храна за домашни любимци, замразени продукти - сладолед, зеленчуци, пици, козметика и домашни потреби и много други) - общо взето всичко, което може да напазарувате от голям супермаркет.

През 2011г. бяхме първият реален магазин, който си направи онлайн магазин и започна да доставя хранителни стоки за цяла София.

Защо да изберете ние да доставяме вашите хранителни продукти ?

  • Ние сме български магазин. Не сме верига магазини.
  • Доставяме до вас хранителни стоки от реалния си магазин в жк. Хиподрума, който е регистриран в БАБХ а не от някой незнаен склад или мазе.
  • Не купуваме хранителни продукти от други магазини. Доставяме продуктите от нашия магазин.
  • Държим изключително на качеството на продуктите, които изпращаме до вас.
  • Цените ни са същите, като в реалния магазин - стремим се доколкото е възможно от големината на магазина ни да предлагаме ниски цени.
  • Стоките се доставят до вас с наши автомобили, като се спазва температурния режим за всеки продукт.
  • Ние сме единствените, които доставят с Електромобил - без замърсяване на и без това замърсената ни столица.
  • Предлагаме безплатна доставка при сума на покупките на 25лв. - не смятаме, че е правилно да заплащате допълнително такса за доставка, при положение, че сте напазарували за по-голяма сума.
  • Извършваме доставката в рамките на 2 часа от момента на получаване на поръчката - в редки изключения при голяма натовареност може да има забавяне, но ви уведомяваме своевременно, като може да изберете удобен за вас час.

Ние ви спестяваме време и ви отменяме в носенето на тежки торби до дома.

Допълнителна информация от реални клиенти, които са пазарували от нас може да видите в секцията с клиентски коментари от www.pazaruvaj.com.