МЕНЮ
Количка

За съдомиялни

1 бр.
Добавете MEDIX BRILLIANCE, за да сте сигурни, че Вашите съдове и прибори ще искрят от чистота. MEDIX BRILLIANCE не допуска появата на петна от вода при изсушаването. ..
5.59 лв.
1 бр.
За да се избегне отлагането на котлен камък върху съдовете и съдомиялната машина, водата трябва да бъде мека. Солта Finish омекотява водата и предотвратява отлагането на котлен камък. По този начин подобрява ефективността на почистващия препарат и предпазва както съдомиялната, така и съдовете. ..
10.69 лв.
Гел за съдомиялни Finish all in1 max Lemon 600мл.
Не е наличен
1 бр.
Finish гел Лимон с агент за отстраняване на мазнините се бори срещу упоритите мазнини и осигурява невероятна чистота. Бързоразтворимата формула на течния гел предлага невероятни чистота и блясък Характеристики на продукта Перфектен за кратки цикли Бързо разтваряне Гъвкавост при дозир..
19.80 лв.
Сол за съдомиялна машина Medix 1,5кг.
Не е наличен
1 бр.
MEDIX ACTION SALT Специалната сол включва 3 действия: 1. омекотява водата 2. предотвратява натрупването на котлен камък 3. удължава живота на съдомиялната машина. Солта омекотява водата, като помага за отстраняването на калция от нея и спомага за по-ефективното действие, както..
6.49 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)