МЕНЮ
Количка

За жената

Дамски превръзки Everbel ultra лайт 10бр.
Не е наличен
Everbel Ultra Light са нови превръзки с подобрен горен слой  Super Dry, който спомага за това течността да остане във вътрешността на превръзката и остава сух, за да може да се чувствате свободни и подготвени за ежедневните предизвикателства!  Подходящи за дни с по-леко теч..
2.59 лв.
Дамски превръзки Everbel ultra нормал 10бр.
Не е наличен
Everbel Ultra Normal са нови превръзки с подобрен горен слой  Super Dry, който спомага за това течността да остане във вътрешността на превръзката и остава сух, за да може да се чувствате свободни и подготвени за ежедневните предизвикателства! Подходящи за дни с нормално течение..
2.59 лв.
Дамски превръзки Everbel ultra супер 9бр.
Не е наличен
Everbel Ultra Super са нови превръзки с подобрен горен слой  Super Dry, който спомага за това течността да остане във вътрешността на превръзката и остава сух, за да може да се чувствате свободни и подготвени за ежедневните предизвикателства! Подходящи за дни с по-силно течение...
2.59 лв.
Дерматологично тествани Ултратънка дамска превръзка с крилца с нормална дължина ЕveryDay Fresh Center Plus са с революционна защита! Благодарение на специалната си Center Plus технология, с подсилено централно ядро, се осигурява по-добра абсорбация и максимална защита от протичане отстрани..
2.99 лв.
Дерматологично тествани Ултратънка дамска превръзка с крилца с нормална дължина ЕveryDay Fresh Center Plus са с революционна защита! Благодарение на специалната си Center Plus технология, с подсилено централно ядро, се осигурява по-добра абсорбация и максимална защита от протичане отстран..
4.99 лв.
Дерматологично тествани По-дълги ултратънки дамски превръзки с крилца. EveryDay Fresh Center Plus  е с революционна защита! Благодарение на специалната си Center Plus технология, с подсилено централно ядро, се осигурява по-добра абсорбация и максимална защита от протичане отстрани, къ..
2.99 лв.
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)