МЕНЮ
Количка
Уважаеми клиенти,

На 30.03.2020г. сайтът ще бъде активен отново.
Поръчките, които приемем на 30.03 ще бъдат доставени на 31.03.

Когато поръчката ви започне да се подготвя за изпращане, ще получите и обаждане от наш представител.

 При възникнали въпроси и при нужда от съдействие:

Екипът на Ранди ООД
office@randi.bg

За жената

Дамски превръзки Everbel ultra лайт 10бр.
Не е наличен
Everbel Ultra Light са нови превръзки с подобрен горен слой  Super Dry, който спомага за това течността да остане във вътрешността на превръзката и остава сух, за да може да се чувствате свободни и подготвени за ежедневните предизвикателства!  Подходящи за дни с по-леко теч..
2.59 лв.
Дамски превръзки Everbel ultra нормал 10бр.
Не е наличен
Everbel Ultra Normal са нови превръзки с подобрен горен слой  Super Dry, който спомага за това течността да остане във вътрешността на превръзката и остава сух, за да може да се чувствате свободни и подготвени за ежедневните предизвикателства! Подходящи за дни с нормално течение..
2.59 лв.
Дамски превръзки Everbel ultra супер 9бр.
Не е наличен
Everbel Ultra Super са нови превръзки с подобрен горен слой  Super Dry, който спомага за това течността да остане във вътрешността на превръзката и остава сух, за да може да се чувствате свободни и подготвени за ежедневните предизвикателства! Подходящи за дни с по-силно течение...
2.59 лв.
Дерматологично тествани Ултратънка дамска превръзка с крилца с нормална дължина ЕveryDay Fresh Center Plus са с революционна защита! Благодарение на специалната си Center Plus технология, с подсилено централно ядро, се осигурява по-добра абсорбация и максимална защита от протичане отстрани..
2.99 лв.
Дерматологично тествани Ултратънка дамска превръзка с крилца с нормална дължина ЕveryDay Fresh Center Plus са с революционна защита! Благодарение на специалната си Center Plus технология, с подсилено централно ядро, се осигурява по-добра абсорбация и максимална защита от протичане отстран..
4.99 лв.
Дерматологично тествани По-дълги ултратънки дамски превръзки с крилца. EveryDay Fresh Center Plus  е с революционна защита! Благодарение на специалната си Center Plus технология, с подсилено централно ядро, се осигурява по-добра абсорбация и максимална защита от протичане отстрани, къ..
2.99 лв.
Показва 1 до 12 от 53 (5 страници)