МЕНЮ
Количка

ДАМСКА ХИГИЕНА

1 бр.
По-дълги ултратънки дамски превръзки с крилца за обилен кръвопоток. EveryDay Fresh Center Plus  е с революционна защита! Благодарение на специалната си Center Plus технология, с подсилено централно ядро, се осигурява по-добра абсорбация и максимална защита от протичане отстрани, където ..
4.19 лв.
1 бр.
Ultra Goodnight са тънки превръзки с крилца и по-голяма дължина, които ти подсигуряват допълнителна защита през нощта, така че да не се притесняваш от протичане.SecureFit – подсигурява плътното прилягане на превръзката по тялото, за да предпази от протичанеAirTech – изключително дишаща повърхн..
4.79 лв.
1 бр.
Ultra Normal са тънки превръзки с крилца за дневна употреба, които ти подсигуряват перфектна защита и сигурност, така че да не се притесняваш от протичане.SecureFit – подсигурява плътното прилягане на превръзката по тялото, за да предпази от протичанеAirTech – изключително дишаща повърхност, съ..
7.09 лв.
1 бр.
Ежедневните превръзки So Slim Daily Style са супер тънки, така че да можеш да ги носиш с каквото ти харесва, без да усещаш какъвто и да е дискомфорт, а също така са и индивидуално опаковани, за да имаш винаги поне една в чантата си или джоба. Ежедневните превръзки So Slim имат CurveFit технол..
4.99 лв.
1 бр.
Ежедневните превръзки So Slim Daily Style Deo са леко ароматизирани и супер тънки, така че да можеш да ги носиш с каквото ти харесва, без да усещаш какъвто и да е дискомфорт, а също така са и индивидуално опаковани, за да имаш винаги поне една в чантата си или джоба. Ежедневните превръзки So..
4.99 лв.
Показва 1 до 12 от 87 (8 страници)