МЕНЮ
Количка

Захар и сол

1 бр.
Съставки: 100% еритритол80g еритритол са равни на 100g захар.Условия на съхранение: на сухо и проветриво място.Действие: Подходящ е за възрастни, деца, вегетарианци, вегани, диабетици и хора с непоносимост към глутен.100% натурален продукт.Еритритолът е естествен безопасен подсладител с ..
7.99 лв.
1 бр.
Златисто-кафяви кристали на нерафинирана тръстикова захар..
3.59 лв.
1 бр.
При процеса на опушване се използва внимателно подбран бленд от няколко вида дървесина. В него се крие и тайната на винаги постоянните, характерни за продуктите цвят и мирис. Приложението на  естествено опушена сол е широко – като финален щрих в салати и гарнитури, върху месо и риба, зе..
5.49 лв.
1 бр.
При процеса на опушване се използва внимателно подбран бленд от няколко вида дървесина. В него се крие и тайната на винаги постоянните, характерни за продуктите цвят и мирис.Приложението на  естествено опушена сол е широко – като финален щрих в салати и гарнитури, върху месо и риба, зеленчуци, ..
1.69 лв.
1 бр.
Тъмно кафява нерафиниранатръстикова захар на кристалиАбсолютно натурална кафява тръстикова захар Dark Demerara, внесена от тропически региони в Индийския океан и Атлантическия океан. Има лек и приятен вкус на тръстикова меласа, по-тъмен кафяв цвят и хрупкава текстура. За разлика от бялата рафин..
3.89 лв.
1 бр.
Съдържание: Натриев хлорид (NaCl) – мин. 99.5 % Калиев йодат (KJO3) – 25÷55 mg/kg Антисбиващ агент (E 536) – 10 mg/kg Да се съхранява в сухи и проветриви помещения   Произход: Р. Беларус..
1.35 лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)