МЕНЮ
Количка

ЗАХАРНИ

Производителите на Халва „Любимка“ ви представят традиционния вкус на ориенталското лакомство - сиропиран сладкиш с орехови ядки и хрупкава коричка.  Екзотичните Орехови баклавички са опаковани в модерна и атрактивна двуслойна опаковка от метализиран полипропилен и полиестер и могат да бъдат намере..
2.55 лв.
Цената за 1 кг.  е 15.50лв. Фини сладки лунички от деликатно маслено тесто. Отвътре са.. Цената за 1 кг.  е 15.50лв. Фини сладки лунички от деликатно маслено тесто. Отвътре са изпъстрени с малки парченца бадем, който балансира вкуса на сладката масленка. Маслените лунички с бадем с..
3.10 лв.
Кокосов бисквитен специалитет с цял бадем в.. Кокосов бисквитен специалитет с цял бадем в средата ..
7.69 лв.
7DAYS Borseto е вкусно и удобно решение за закуска.  Фин сладкиш от брашно с четири зърнени.. 7DAYS Borseto е вкусно и удобно решение за закуска.  Фин сладкиш от брашно с четири зърнени култури, с пълнеж от вкусни кремове или мармалади с цели парченца плодове. ..
0.95 лв.
За чисти и здрави зъби! Орбит за деца е специално създаден за деца и помага на зъбите да станат.. За чисти и здрави зъби! Орбит за деца е специално създаден за деца и помага на зъбите да станат силни и здрави, а и има страхотен вкус!..
0.90 лв.
Помага за неутрализирането на киселини и укрепване на.. Помага за неутрализирането на киселини и укрепване на емайла...
0.99 лв.
След консумацията на храни и напитки, PH нивото в устата пада и това може да повлияе на нашите.. След консумацията на храни и напитки, PH нивото в устата пада и това може да повлияе на нашите зъби. Дъвченето на Орбит помага за възвръщане на баланса на pH и поддържането на зъбите ти чисти и здрави!..
0.90 лв.
Показва 1 до 12 от 366 (31 страници)