МЕНЮ
Количка

Зърнени култури и семена

Киноата е зърнеподобна култура, култивирана преди около 4000 години в Андите. И до днес се отглежда.. Киноата е зърнеподобна култура, култивирана преди около 4000 години в Андите. И до днес се отглежда по традиционния начин, познат от векове. Богата е на белтъчини, съдържа незаменими аминокиселини, ..
4.99 лв.
Киноата е зърнена култура от Андите, известна като „храна на инките”. Развива се на надморска.. Киноата е зърнена култура от Андите, известна като „храна на инките”. Развива се на надморска височина 4000м. Богата на протеини и основни аминокиселини, засилва имунната система на организма. С изключи..
3.55 лв.
Корнфлейкс без захар. Подходящ както за панировки, така и за закуска с мляко или сок. Съставки: Царевичен грис, екстракт от малц, емулсия моно и гиглецериди, йодирана сол, антиоксидант - натурален екстракт, калцид. Рецепта за пилешки хапки в корнфлейкс на фурна хранителна стойн..
1.20 лв.
Лимецът е най-древната житна култура отглеждана по нашите земи. Счита се, че съдържащия се в него.. Лимецът е най-древната житна култура отглеждана по нашите земи. Счита се, че съдържащия се в него глутен е с по-различна структура от глутена на хлебната пшеница и поради това може да се използва при ..
1.99 лв.
белено просо Богато на калций, желязо, фосфор, магнезий,.. белено просо Богато на калций, желязо, фосфор, магнезий, калий...
2.15 лв.
Сусамът е с високо съдържание на  калций, магнезий, мед, селен, минерални вещества и.. Сусамът е с високо съдържание на  калций, магнезий, мед, селен, минерални вещества и белтъчини. С високата си хранителна стойност той спомага за  пълноценно и здравословно хранене...
2.25 лв.
Сусамовото семе е може би най-старата подправка, известна на човека, която датира от 1600 пр. Хр... Сусамовото семе е може би най-старата подправка, известна на човека, която датира от 1600 пр. Хр. То е било дълбоко ценено заради маслото си, което е изключително резистентно на гранясване. Сусамово..
1.99 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)