МЕНЮ
Количка

Зърнени култури и семена

1 бр.
Съставки: Овесени ядки фини. Употреба: Накисват се във вода в съотвествие 1:1 за 30 мин., след което се консумира директно с мляко или плодов сок.Съхранение: В сухи и проветриви помещения, без пряк достъп на слънчева светлина при стайна температура.Произход Чехия...
2.39 лв.
Лимеца е единствената зърнена култура, която не е селектирана от човека. В резултат на провеждана с години селекция на сортовете, съвременните пшеници се отглеждат лесно, дават големи добиви и са с модифицирани качествени показатели. За съжаление този процес е свързан и със загуба на част от по..
1.75 лв.
1 бр.
Съставки: Ленено семе натрошеноУпотреба: За влагане в храни и за директна консумация след обработка..
1.59 лв.
1 бр.
Корнфлейкс без захар. Подходящ както за панировки, така и за закуска с мляко или сок. Съставки: Царевичен грис, екстракт от малц, емулсия моно и гиглецериди, йодирана сол, антиоксидант - натурален екстракт, калцид. Рецепта за пилешки хапки в корнфлейкс на фурна хран..
1.49 лв.
1 бр.
Черният сусам представлява малки плоски семена, тъмни на цвят, подобни по вкус и аромат на белия сусам и с идентична хранителна стойност.  Може да се използва самостоятелно или в комбинация с бял сусам за по-атрактивен вид на ястията. Сусамът се използва от хиляди години както в кулинари..
3.39 лв.
1 бр.
Сусамовото семе е може би най-старата подправка, известна на човека, която датира от 1600 пр. Хр. То е било дълбоко ценено заради маслото си, което е изключително резистентно на гранясване. Сусамовото семе е не само изключителен източник на мед и манган, но и много добър източник на магнезий, кал..
1.99 лв.
1 бр.
Киноата е зърнена култура от Андите, известна като „храна на инките”. Развива се на надморска.. Киноата е зърнена култура от Андите, известна като „храна на инките”. Развива се на надморска височина 4000м. Богата на протеини и основни аминокиселини, засилва имунната система на организма. С изключ..
3.55 лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)