МЕНЮ
Количка

Зърнени култури и семена

1 бр.
Съставки: Овесени ядки фини. Употреба: Накисват се във вода в съотвествие 1:1 за 30 мин., след което се консумира директно с мляко или плодов сок.Съхранение: В сухи и проветриви помещения, без пряк достъп на слънчева светлина при стайна температура.Произход Чехия...
2.39 лв.
Лимеца е единствената зърнена култура, която не е селектирана от човека. В резултат на провеждана с години селекция на сортовете, съвременните пшеници се отглеждат лесно, дават големи добиви и са с модифицирани качествени показатели. За съжаление този процес е свързан и със загуба на част от по..
1.75 лв.
1 бр.
Съставки: Ленено семе натрошеноУпотреба: За влагане в храни и за директна консумация след обработка..
1.59 лв.
1 бр.
Корнфлейкс без захар. Подходящ както за панировки, така и за закуска с мляко или сок. Съставки: Царевичен грис, екстракт от малц, емулсия моно и гиглецериди, йодирана сол, антиоксидант - натурален екстракт, калцид. Рецепта за пилешки хапки в корнфлейкс на фурна хран..
1.69 лв.
1 бр.
Черният сусам представлява малки плоски семена, тъмни на цвят, подобни по вкус и аромат на белия сусам и с идентична хранителна стойност.  Може да се използва самостоятелно или в комбинация с бял сусам за по-атрактивен вид на ястията. Сусамът се използва от хиляди години както в кулинари..
3.39 лв.
1 бр.
Сусамовото семе е може би най-старата подправка, известна на човека, която датира от 1600 пр. Хр. То е било дълбоко ценено заради маслото си, което е изключително резистентно на гранясване. Сусамовото семе е не само изключителен източник на мед и манган, но и много добър източник на магнезий, кал..
2.19 лв.
1 бр.
Многоцветен сорт киноа "Ccoito" от южната част на перу. Различното ий оцветяване идво от.. Многоцветен сорт киноа "Ccoito" от южната част на перу. Различното ий оцветяване идво от  традиционния начин на засаждане. ..
3.55 лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)