МЕНЮ
Количка

Био

1 бр.
Оставете се да бъдете изненадани - смес от зеленчукови чипсове, накрая подправени със сол камарг.Класическият процес на пържене се извършва над 160°C, в Croustisud нашата иновативна технология позволява пържене под 120°C. Това запазва цвета и вкуса на зеленчуците.Съставки: Зеленчуци* 67.45% ..
7.19 лв.
1 бр.
Оставете се да бъдете изненадани от чипсa от пащърнак и розмарин с изтънчен и естествен вкус.Класическият процес на пържене се извършва над 160°C, в Croustisud нашата иновативна технология позволява пържене под 120°C. Това запазва цвета и вкуса на зеленчуците.Съставки: Пащърнак (63,3%)*, слъ..
5.69 лв.
1 бр.
Слънчогледовите семки имат отличен баланс между моно- и поли-ненаситени мастни киселини. Спомагат за нормалното състояние на кръвоносните съдове и нивата на холестерола. Съдържат много големи количества витамин Е, силен антиоксидант. Полезни са при поддържането на костната здравина и изрядна мозъчна..
3.19 лв.
1 бр.
Био кокосови стърготини, 200г Сертифициран продукт от биологично земеделие. Произход:  Шри ланка Съставки: Био кокосови стърготини 100%. Може да съдържа следи от ядки..
4.59 лв.
Чипс Био от сладък картоф Croustisud 70гр.
Не е наличен
1 бр.
Оставете се да бъдете изненадани от чипсa от сладък картоф с изтънчен и естествен вкус.Класическият процес на пържене се извършва над 160°C, в Croustisud нашата иновативна технология позволява пържене под 120°C. Това запазва цвета и вкуса на зеленчуците.Съставки: Сладък картоф (66,2%)*, слънч..
6.20 лв.
1 бр.
Ксилитол е чудесна алтернатива на захарта. Подходящ за диабетици, тъй като има много нисък гликемичен индекс, абсорбира се по-бавно от захарта и не повишава нивото на глюкоза в кръвтаБио Ксилитол на прах е естествен продукт с качествата на натурален подсладител. Био Ксилитол e с наситен и сладък вк..
8.99 лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)