МЕНЮ
Количка

Чай

1 бр.
Стъклена каничка за чай Създадена, за да улесни консумацията на чайовете вкъщи или в офиса ..
16.50 лв. 14.99 лв.
1 бр.
BREASTFEEDING TEA е 100% натурална, веган комбинация от билки, която подпомага производството на кърма и подобрява нейното качество.Чаят е одобрен от акушер-гинеколози, за употреба по време на целия период на кърмене.Чаша чай събира комбинация от невероятни природни дарове и отговаря и на найвис..
22.49 лв.
1 бр.
PREGNANCY TEA е билкова селекция 100% одобрена от акушер-гинеколози.Чаят е 100% натурална веган комбинация от висококачествени натурални билки, подходящи за употреба по време на бременност. Свойствата на чая допринасят за контролиране на апетита и потискане на сутрешното гадене/киселини. Редовна..
20.90 лв.
1 бр.
MEN’S TEA – 100% натурален източник на потентност и прилив на енергия за мъже. Чаят е съставен от билки, подбрани, дозирани и комбинирани да подпомогнат мъжките способности, естественото производство на мъжки хoрмoни и процеса по качване на мускулна маса. Чрез синергичното си действие чаят по..
24.99 лв.
1 бр.
Състав: Мщерка, дива бяла мента, мурсалски чай, шипка, борови връхчета и риганДействие: Укрепващо имунитета, успокояващо, отхрачващо, противовъзпалително, антисептичноПозходящ за всекидневна употреба8 пакетчета..
6.00 лв.
1 бр.
Чаят от мащерка наред с всичко има и множество изключително полезни свойства. Той помага при грипни и бронхитни неразположения, действайки благоприятно на белите дробове. В допълнение ще посочим силните му антимикробни свойства в борбата с гъбички, паразити и инфекции.Специалистите препоръчат пр..
1.89 лв.
1 бр.
Ментата е универсално лечебно средство, има поверие, че лекува „99 болести“. Извън суеверията тя наистина помага срещу гадене или стомашни болки. Може да възвърне изгубен апетит и да облекчи спазмите в дихателните пътища.Чаят от мента има всепризнат ободряващ ефект, той се е приемал още от древн..
1.89 лв.
1 бр.
Действието на жълтия кантарион засяга сърдечно- съдовата система като може да понижи артериалното налягане и спомага за оросяването на сърдечния мускул. Приемът е под формата на чай. Един цикъл на действие може да се отрази много положително на страдащите от камъни в бъбреците, стомашни колити и..
1.89 лв.
Показва 1 до 12 от 60 (5 страници)