МЕНЮ
Количка

АЛКОХОЛ

Висококачествена ракия, произведена от сорта Мускат Отонел. Отлежала в дъбови бъчви най-малко една.. Висококачествена ракия, произведена от сорта Мускат Отонел. Отлежала в дъбови бъчви най-малко една година.Отличава се със златисто жълт цвят и изключителен аромат на Мускат...
13.85 лв.
Цвят -кристален светло-жълт цвят Аромат - фин плодов аромат с лек, приятен нюанс на дъб Вкус - балансиран вкус с приятна свежест във финала ..
4.99 лв.
CHARDONNAY “SUR LIE” WILD FERMENT 2016 Многообразието и потенциала на тероара на Южен Сакар ни вдъхновиха да експериментираме с дивата микрофлора на Шардоне за втора поредна година с реколта 2016 и да съчетаем спонтанната ферментация с технологията "Сюр Ли" в иноксов съд  (отлежаване върху фи..
17.35 лв.
Красив светлозлатист цвят с нежни зеленикави оттенъци. Свеж и комплексен аромат, с нюанси на нектарина, фини цветисти акценти, подправки и нежна ванилия. Нежен вкус, с елегантна свежест и плътност, ароматен и балансиран финал. ..
17.25 лв.
Вино с натурален плодов сок от Праскова и манго Консумира се добре охладено Вино с натурален плодов сок от Праскова и манго Консумира се добре охладено, с лед или сода, с парченца лимон и листа мента.  Алкохол: 8,5% Произведено и бутилирано от Домейн Бойар Интернешънъл ЕАД Изба Сливен..
7.50 лв.
Показва 1 до 12 от 245 (21 страници)