МЕНЮ
Количка

Алкохол

1 бр.
Висококачествена ракия, произведена от сорта Мускат Отонел. Отлежала в дъбови бъчви най-малко една година.Отличава се със златисто жълт цвят и изключителен аромат на Мускат...
17.59 лв.
1 бр.
Ако търсиш силни изживявания, Каберне фран на ONE VIN няма да ти ги даде, но ще ги подсили с аромат на сладък червен пипер и тъмен шоколад, лек нюанс на тютюн, нотки на кедър и горски плодове.С това вино ще усетиш пълната наслада от вечерта. Финалът ще е дълъг, с желание за продължение.Защото ..
14.99 лв. 12.29 лв.
1 бр.
Аромат на синя слива, зряла череша и дива вишна, преплетени с щедър ликьорен нюанс. Това ли очакваш от ONE VIN Мерло?Защото в тази бутилка ще усетиш само наслада с послевкус на удоволствие.Цветът и плътността на виното няма да те изненадат. А защо е така? Защото това е ONE VIN. Прежи..
14.99 лв. 12.29 лв.
1 бр.
Винена дестилирана спиртна.. Винена дестилирана спиртна напитка..
9.55 лв.
1 бр.
С ONE VIN няма да усетиш аромат на касис, нотки на къпина или сочна черница.В тази бутилка има рубиненочервен еликсир за победители. С ONE VIN ще усетиш наслада от заслужена победа, споделена с приятели.Цветът и плътността на виното са това, което очакваш, а изненадата ще бъде желанието за прод..
14.99 лв. 12.29 лв.
1 бр.
Винена дестилирана спиртна.. Винена дестилирана спиртна напитка..
13.65 лв.
1 бр.
Ако искаш да усетиш експлозия от аромати на пролетни цветя, това не е твоята бутилка вино.Когато отвориш тази бутилка, ще усетиш удоволствието от един успешен ден. Защото това е ONE VIN, виното, с което трябва да се отдадеш на момента. А финалът няма да е с вкус на портокал, а само желание за о..
14.99 лв. 12.29 лв.
Показва 1 до 12 от 50 (5 страници)