МЕНЮ
Количка

ВИНО

Inside Story Розе от Пино ноар 2020 – Лимитирана серия от 300 бутилки. Виното е произведено в изба „Старо Оряхово“ по поръчка на The Wine Inside. Едно стилно и елегантно розе. Стилистиката му позволява да го комбинирате с широк спектър от ястия, плод на вашето кулинарно въображение, както и с из..
18.00 лв. 14.99 лв.
Inside Story Шардоне и Совиньон блан 2020 – класически купаж от два от най-популярните международни бели сортове. Лимитирана серия от 300 бутилки. Виното е произведено в изба „Старо Оряхово“ по поръчка на The Wine Inside. Свежо и балансирано, това вино чудесно се съчетава с риба и птиче месо...
18.00 лв. 14.99 лв.
Inside Story Врачански и Варненски мискет 2020 – експериментален купаж от два от най-ароматните български бели сортове. Лимитирана серия от 300 бутилки. Виното е произведено в изба „Старо Оряхово“ по поръчка на The Wine Inside. Запленяващ аромат и прекрасна свежест, това вино е прекрасен аперити..
18.00 лв. 14.99 лв.
Фрутино Розе-вино и плодов сок ягода и малина Фрутино Розе-вино и плодов сок ягода и малина Алкохол: 8,5% Вино с натурален плодов сок от Ягода и Малина Консумира се добре охладено. Вината от серия Фрутино на Домей Бойар са идеални за хора, които обичат нискоалкохолни питиета...
8.19 лв.
Вино с натурален плодов сок от Праскова и манго Консумира се добре охладено Вино с натурален плодов сок от Праскова и манго Консумира се добре охладено, с лед или сода, с парченца лимон и листа мента.  Алкохол: 8,5% Произведено и бутилирано от Домейн Бойар Интернешънъл ЕАД Изба Сл..
8.19 лв.
АЛК. 8,5% Консумира се добре охладено, с лед или сода, с парченце лайм Прекрасна напитка за летните горещи дни..
8.19 лв.
Показва 1 до 12 от 43 (4 страници)