МЕНЮ
Количка

Риба

В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазваСъставки: Scomber Scobrus размразена, чистенаЕдин брой риба тежи между 200 и 400 гр.Алергени: РибаЗона на улов: FAO 27Метод на улов: Див улов, Пелагичен тралПроизход: ИсландияПакетиране..
4.50 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазваСъставки: Сьомга котлет, Salmo SalarГотова за консумация след термична обработка!Алергени: РибаЗона на улов: FAO 27Метод на производство: АквакултураМетод Аквакултура: Мрежови..
15.95 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазваСъставки: Лаврак чистен, Dicentrarchus labraxЕдин брой риба тежи между 300г и 600г.Рибата е без люспи, хриле и вътрешности.Готова за консумация след термична обработка!Алергени: РибаЗона на улов:..
10.45 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазваСъставки: Пъстърва, Oncorhynchus mykissЕдин брой риба тежи между 200 и 400гр.Рибата е с люспи, без хриле и вътрешности.Готова за консумация след термична обработка!Алергени: РибаМетод н..
5.85 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазваСкариди 60/80, Бланширани, размразени, Litopenaeus vannameiАлергени: РакообразниПроизход: ИндияПакетиране и дистрибуция: Морски Дар Опаковано в защитна атмосфера с опаковъчни газове, Е2..
9.37 лв.
Съставки: Риба сьомга-Atlantic salmon salmo salar, сол, подправки. Произход: Норвегия-аквакултури За директна консумация BG0313029..
7.50 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазва Състав: Скумрия, сол. Естествен ароматизант: букови опилки Произход България..
4.32 лв.
по 2-3 котлета в пакет В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазва..
5.63 лв.
Крайната цена може да се различава спрямо наличните парчета, като цената за кг. се запазва Произход: България BG0313029..
6.35 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазва Състав: Скумрия, сол. Произход България..
4.20 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)