МЕНЮ
Количка

Риба

В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазваСъставки: Scomber Scobrus размразена, чистенаЕдин брой риба тежи между 200 и 400 гр.Алергени: РибаЗона на улов: FAO 27Метод на улов: Див улов, Пелагичен тралПроизход: ИсландияПакетиране..
4.50 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазваСъставки: Сьомга котлет, Salmo SalarГотова за консумация след термична обработка!Алергени: РибаЗона на улов: FAO 27Метод на производство: АквакултураМетод Аквакултура: Мрежови..
25.00 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазваСъставки: Лаврак чистен, Dicentrarchus labraxЕдин брой риба тежи между 300г и 600г.Рибата е без люспи, хриле и вътрешности.Готова за консумация след термична обработка!Алергени: РибаЗона на улов:..
12.30 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазваСъставки: Пъстърва, Oncorhynchus mykissЕдин брой риба тежи между 200 и 400гр.Рибата е с люспи, без хриле и вътрешности.Готова за консумация след термична обработка!Алергени: РибаМетод н..
6.38 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазваСкариди 60/80, Бланширани, размразени, Litopenaeus vannameiАлергени: РакообразниПроизход: ИндияПакетиране и дистрибуция: Морски Дар Опаковано в защитна атмосфера с опаковъчни газове, Е2..
9.37 лв.
1 бр.
Подходяща за хапване върху припечена филийка за аперитив или предястие. Отлично съчетание с варени картофи и червен лук.Изработена на ръкаБез консервантиСъставки: Филе от Херинга (риба) 70%, слънчогледово олио 24%, сол 3%, оцетна киселина 2,3%, дафинов лист 0,3%, бахар 0,2%, черен пипер 0,2%За дирек..
5.59 лв.
1 бр.
Подходяща за хапване върху припечена филийка за аперитив или предястие. Произведено на брега на Българското черномориеБез консерванти и подобрителиСъставки: Филе от Салака (риба) 70%, слънчогледово олио 24%, сол 4%, оцетна киселина 2%За директна консумация..
5.59 лв.
В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазва Състав: Скумрия, сол. Естествен ароматизант: букови опилки Произход България..
5.26 лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)